Dagplejen Spirerne privat pasningsordning, Søhus Odense N

Persondatapolitik

Ved opstart her i Spirerne, vil forældre skulle underskrive nedenstående kontrakt om opbevaring af personta.

“Forældregodkendelse af persondata

Vi har pligt til at informere jer om, at vi opbevarer kontrakt, kontaktinfo, tillægskontrakter, stamkort mm. indeholdende jeres og jeres barns CPR-nummer, adresse og telefonnr, som vi sammen har skrevet og underskrevet i forbindelse med barnets opstart.

Vi gemmer jeres og jeres barns oplysninger i 5 år efter pasningens ophør, så vi kan dokumentere vores løn og pasningen over for SKAT mm. 

Jeres oplysninger ligger i en mappe i et aflåst skab, og er til enhver tid tilgængelig for jer.

Ligeledes skal vi informere om, at vi tager billeder af jeres barn, for at dokumentere vores arbejde, dele dagen med jer på vores lukkede Facebook side (kun for jer forældre), samt til brug i barnets bog ved afslutning.
Enkelte billeder vil vi bruge på vores hjemmeside, offentlige Facebookside og Instagram, samt andet reklame efter aftale med jer som forældre, til reklame for dagplejen. Dette er selvfølgelig kun hvis I skriver under på og godkender dette i vores kontrakt ved opstart her.

Enkelte billeder vil blive gemt som minder om en uforglemmelig tid med jeres barn, og nogle til offentlige reklame (kun jer som har godkendt) og resten vil fremover blive slettet fra vores PC/telefon efter 5 år efter jeres barn er stoppet.”

(Opdateret 15/1-21.)